Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nada Macura

Pages: [1] 2 3 ... 14
1
Fantasy / Re: Fantasy 2022 - II-a liga
« on: September 06, 2022, 09:40:49 pm »
Ау ал сам изгубио појам у датумима...закаснио сам на драфт очигледно и нисам пријавио тим на време. Ако је некако могуће и даље учествовати, супер, ако не, нема везе.

2
Fantasy / Re: Survival League V
« on: November 21, 2021, 01:01:07 am »
Не знам дал ми је теже пао неки викенд у фантазију од овог прошлог у претходне 3+ године...имао сам највише поена закључно са прошлим колом и поред тога што су прва два пика обогаљена и не играју од негде 4. кола. Преживим коло где није играо Брејди који целе сезоне доноси крда поена и дође прошло коло и за 6 поена пропаднем, а притом се оба поменута прва пика враћају ово коло  :palm: :palm: :palm:

Нек је са срећом преживелима, ово је реално најзанимљивија лига. Гледајте да се не покољете око нечега(као у неким другим лигама  :mr.green:) па да се игра и догодине.

3
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: November 21, 2021, 12:52:31 am »
Делује тако...плус ови лудаци нису дали бар једну казну Максу за оно шта је радио у Бразилу(притом као другу не мислим на лелујање стазом за шта је упозорен, већ на сам почетак и дуел са Ботасом), тако да ће сад бити малтене немогуће претећи некога уколико није баш озбиљна разлика у брзини, а делује да ће Хамилтон имати пол позиције до краја сезоне ако се нешто епохално не промени. Макс још можда попасе казну данас јер није успорио у току квалификација у трећем сектору где су биле жуте заставице, а притом је било јасно након прва два сектора да не може до првог места...баш небулозно и од стране њега и од стране тима ако му нису дрекнули преко радија да успори.

Не знам шта се дешава са оном причом Ред Була да ће уложити жалбу на задње крило Хамилтоновог болида где се виде неки трагови који могу да се протумаче да је долазило до савијања...али ако је тако нешто једина нада да добијемо занимљив крај сезоне, онда не ваља.

Иначе, неки наш клинац победио у шпанској формули 4, био гост код лудог Срђана у подкасту пре неки дан.


4
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: November 14, 2021, 12:30:44 am »
Jedan je David Coulthard

Oво ми је пролазило кроз главу кад је Макси пришао Ботасу на испод секунде  :(

Сунђер је у праву, ово је нереално колико је Хамилтон дивљао данас...врло реално је да буде у прва три. Уколико данас Макс не буде први и не направи озбиљнију бодовну предност, јако тешко ће бити да се ишта уради у последње три трке које на први поглед више одговарају Мерцедесу.

5
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: November 13, 2021, 06:27:07 pm »
https://www.motorsport.com/f1/news/lewis-hamilton-penalty-decision-brazil-drs/6777857/

Иако би можда неког другог суровије казнили, није лоше. Јуче су и Перез и Макс у току првог тренинга возили често иза Хамилтона на правцима...вероватно не случајно  :mr.green:

Ако се Ботас не закуца у Макса сутра, ово може да реши питање титуле.

6
NFL / Re: Nostradamus MMXXI
« on: September 09, 2021, 09:29:44 pm »
AFC

Канзас
Бафало
Балтимор
Тенеси
-------------
Кливленд
Чарџерси
Мајами

NFC

Тампа
Ремси
Грин Беј
Далас
-------------
Сијетл
Вашингтон
Аризона

7
NFL / Re: 2021 Week 1
« on: September 08, 2021, 10:02:33 pm »
Вашингтон - Чарџерси ће бити квалитетан хркљуш у најави, али то контам да неће преносити у животу. Питсбург не треба гледати  :palm:

8
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: September 07, 2021, 12:21:15 am »
Што рекоше коментатори - тад се знало ко је потписао. Искрено, веровао сам да ће задржати Ботаса још једну сезону уз обећање Раселу да ће доћи 2023.

Стаза никад лепша, али је претицање малтене немогуће. За Ред Бул скроз коректна трка, Макс добио, а Перез одробијао казну за промену мотора након катастрофалних квалификација што мислим да ће и Макс одрадити за викенд, јер не знам до краја сезоне дал ће бити стазе где ће бити лакше претицање од мртве Монце. Мерцедес контам да ће свакако бити фаворит за победу и да ће Хамилтон бити први у суботу(спринт трка се вози), па за Ред Бул не би била катастрофа да узму неке позиције 3-5. места. Хвала Богу да коначно добру сезону гледамо, надам се да неће након силних промена од 2022. кренути опет доминација једног тима - који год био.

9
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: August 30, 2021, 10:34:18 pm »
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/peky7g/komentator_ostao_uklju%C4%8Den_u_prenos_i_opisao_svoj/

Најјачи моменат јуче негде у трећем сату ничега кад је кренуо нешто најозбиљније икада да објашњава, а у позадини иду кадрови редара како играју боћање у шљунку  :D

Тих 130 евра је одлична цена, контао сам у Белгији да испод 200 нису ни најцрња места и то само за трку.

10
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: August 29, 2021, 10:51:35 pm »


Aко си озбиљан, одвезли су неколико кругова иза Мајландера и ћао, позиције као након квалификација са изузетком Переза који је успео да излети у претприпремном кругу  :palm:. Рачуна се половина бодова, тако да ће неколицина возача до краја сезоне вући идиотски број поена.

У следеће две седмице Холандија и Италија где се очекује да ће Ред Бул променити моторе на оба болида и тако изгиљати казну за промену која им виси над главом - можда сад буду кориговали планове с обзиром да их нису акали у Белгији.


11
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: August 29, 2021, 10:23:14 pm »
Данас се узалудно понадао да ће бити трка без Срђана као коментатора и наравно деси се шта се десило...мучени Паја морао да лупета глупости 4 сата, а у тој улози би се Срђан топио од среће.

Мазепин имао најбржи круг  :mr.green:12
Ostali Sportovi / Re: MotoGP (Rossi i ostala boranija...)
« on: August 26, 2021, 11:11:19 pm »
Поштено  :mr.green:

13
Fantasy / Re: Fantasy Football 2021
« on: August 26, 2021, 10:21:41 pm »
Јесте, глуп сам, хвала  :staja:

14
Ostali Sportovi / Re: MotoGP (Rossi i ostala boranija...)
« on: August 26, 2021, 10:19:45 pm »
А не волим Квартарара и генерално Шпанце у скоро свим спортовима(на конто приче о Миру). Углавном је тешко(некад и не) логично објаснити зашто за или против било кога нека особа навија, није баш математика у питању  :).

Изгледа брат Дови неће возити на тротинету ипак, контам да сте већ видели вест шта се дешава у лажној Јамахи да не смарам широке народне масе, али фина прича. Знам да га не подносите, али волим ја те беживотне ликове као што су он и Зарко.Што се тиче борбе за титулу, за сада ми делују као најконстантнији Квартараро и Мир, од Дукатијеваца никад не знаш шта ћеш добити, а још су прошле Аустрије. Нисам ја неки експерт за моторе, почео сам да их пратим пре 4-5 сезона, па врло могуће да све ово што пишем нема везе с мозгом. Једино при чему стојим још откад је био у Мото 2 је да ће Мартин кога не могу да смислим постати шампион ГПа у наредних неколико сезона, а поготово сам излудео што је дошао у мој мили Дукати уместо неког Жабара, типа Маринија или Бештијице или Августа Фернандеза који је је уз Ринса једини прихватљив Шпанац  :mr.green:

15
Fantasy / Re: Fantasy Football 2021
« on: August 25, 2021, 10:38:49 pm »
Људи, шта се дешава са Survival лигом? Било нас је чак превише прошле сезоне, а сад колико видим није ни отворена, јел има неких логичних објашњења или се чека нека добра душа да је покрене?

16
Ostali Sportovi / Re: MotoGP (Rossi i ostala boranija...)
« on: August 25, 2021, 10:28:41 pm »
Која логика...па не навија свако за шампионе којих ионако нема брда међу активним возачима. У сваком случају и да се врати биће на тротинету, а и питање је колико му се вози - Алеш је рекао да и није приметио вољу код њега, тако да и није ово нека епохална вест, са те стране се слажем.

Надам се да неће узети Квартараро или Мир ове сезоне, мада како се одвијају ствари тешко да ће се нешто друго десити.

18
Fantasy / Re: Fantasy Football 2021 - II-a liga
« on: July 13, 2021, 08:50:15 pm »
Упао

19
NFL / Re: Blitzburgh Steelers
« on: January 12, 2021, 02:34:01 am »
Прошла сезона је нешто најгоре што је могло да се деси, уз брдо повреда у тиму Томлин је био на једну победу од плеј офа, тако да контам да га неће најурити ни сада. Да је среће да позову Питерсона и да се окрене нови лист, али контам да на клупи неће бити промена још негде 10 година. Наравно, није то једини проблем, али са њим немамо чему да се надамо све да се склопи најјачи тим икада...увек ће се дешавати идиотски порази од најгорих екипа у лиги и скоро увек ће губити од тимова који имају преозбиљне тренере(мада ајде, пао је Балтимор два пута ове сезоне).

Надам се да Конер и Џуџу неће добити нови уговор, а оно што је велики проблем је што Паунси планира да се пензионише ако је веровати медијима. Неки крштен лајнбекер би био вероватно највеће појачање у случају да остатак тима остане, али с обзиром на хроничан недостатак слободног кеша(пре свега захваљујући Бену), неко битан ће отићи сигурно.

Свака част Кливленду, тачно бих за њих навијао да узму да сам сигуран да Тампа неће доћи до супербола.

20
NFL / Re: New England Patriots
« on: January 10, 2021, 07:02:49 pm »
Није помогла ни чињеница да су/сте имали прилично тежак распоред први пут након Бог зна колико година.

21
NFL / Re: 2020 Wild Card Weekend
« on: January 10, 2021, 02:25:35 am »
Колтси су се самоубили, могли су да прођу врло лако, чак ми је жао Риверса.

Надам се само да се неће поклопити све могуће Тампи тако да до супербола имају пут Вашингтон-Ремси-Чикаго или нешто слично  :palm:

22
Fantasy / Re: Pick'em 2020
« on: January 04, 2021, 01:12:42 pm »
Честитке Синиши ака Духови, свака част  :staja:

23
NFL / Re: Blitzburgh Steelers
« on: December 25, 2020, 09:34:16 pm »
Поред већ поменутих рбова ту је и Миксон, добио је одличан уговор, али зато трчи иза најгоре ОЛ у НФЛу. Ствар постаје још црња имајући у виду да су имали првог пика на драфту, тако да су на крају завршили унакажени и он и Миксон.

Питсбург већ вековима нема простора да прави такве уговоре, добрим делом захваљујући томе што маса пара иде на Бена и на ОЛ која је играла одлично све до ове сезоне. Потписати Бела у датом моменту би било самоубиство, тако да колико год ме Конер нервирао пре свега због тога што је имао несрећу да више фамблова којe је направио кошта тим победе, не може да се каже да је пуштање Бела низ воду лош потез. На крају крајева, такав уговор је могао да очекује само од тимова који хронично праве катастрофалне грешке, а контам да ни Омиљени не би негирао да су Џетси савршен пример таквог клуба.

Што се тиче Џуџуа, он је још прошле године показао да нема квалитет ком смо се надали, како је отишао АБ човек је пропао и још је био директан кривац за пораз од малопре поменутих Џетса који је коштао тим плеј офа у сезони кад се све распадало.

24
Fantasy / Re: LLL 2020
« on: December 15, 2020, 03:01:30 pm »
Ау да, истриповах се, а што је најгоре Кливленд је донео баш тих 35 поена. Ништа, честитке вама који сте упали, онај пораз против тебе Стари кад ти је Гостковски донео милион поена у МНФ је пресудио контам  :palm:

25
Fantasy / Re: LLL 2020
« on: December 14, 2020, 11:39:33 pm »
Чекај бре, што сте мене сахранили? Ако Кливленд набије 21 поен, упадам на 4. место ако нешто погрешно нисам израчунао...

Додуше време у Кливленду је грозно, тако да контам да ће опет бити неки бедан резултат.

26
Ostali Sportovi / Re: Liga Evrope 2020/21
« on: December 11, 2020, 12:22:45 pm »
Zvezda overila prolaz među 16, sad ostaje da se nadamo da izvučemo Utd ili eventualno Brugge, ostalo su ozbiljne ekipe.

Баш језиви тимови могу да упадну, не зна се шта је црње. Ренџерс и Динамо су вероватно најбоље опције.

27
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: December 08, 2020, 06:01:08 pm »
Можда сте у праву кад кажете да су плански саботирали Расела, али ја сам гледајући трку имао тотално обрнуту теорију. Ботаса су оставили негде 5 кругова више на истрошеним гумама кад је Раселова предност скочила са 2-3 на 9 секунди. Након тога је Ботас константно смањивао разлику колико се сећам, не знам да ли има неки сајт где може да се види разлика по круговима. Можда би у нормалним условима(без сејфти кара) отерали Расела на стајање више у току трке, али то би било баш изваљено, овако је мени деловало да им је баш стало да победи мали.

28
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: December 06, 2020, 10:09:18 pm »
Да, то је негативна страна Раселове пропасти. Апсолутно се слажем  :mr.green:

29
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: December 06, 2020, 08:28:20 pm »
Победио би Расел да се није издешавало хиљаду ствари, на челу са глупостима у боксу Мерцедеса. Немам ништа против њега, али ми је драго што британски новинари неће(толико) давити о томе колико је добар мали, а није имао бод у каријери до данас. Овако је брат Перез уписао прву победу у каријери, а и нека је - човек вози нереално добро целе сезоне.

Иначе скроз занимљива трка која би била још боља да Леклер није избацио Ферштапена и себе у првом кругу  :palm:

30
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: December 01, 2020, 04:53:26 pm »
Ух да и оно је било сурово, чудо се Роси није повукао одмах након те трке.  А исти викенд је неко пао на оној низбрдици у Аустрији, додуше колико се сећам у двојкама. Прво су могли да прегазе тог лика(исто као што је Кане могао да надрља у Португалу недавно), па је онда неко други налетео на његов мотор и разлупао се. Не сећам се који возачи су учествовали, али баш грозне сцене.

Офтопик, али те низбрдице у моторима су баш невероватно опасне. У формули макар имаш директну радио комуникацију и одмах можеш да јавиш возачу да успори.

31
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: November 30, 2020, 02:59:26 pm »
Ужас, срећа да је остао свестан, из оног пакла га не би извукли тек тако. Баш не памтим да сам се исекао толико за нечији живот.

Занимљиво да је Квјат био учесник оба озбиљнија судара јуче. За контакт са Грожаном очигледно није крив, али ако мене ико ишта пита, ни за судар кад је Строла преврнуо није ништа кривљи од самог Строла. Шта је требало да ради човек кад је овај исекао кривину? Дефиниција "тркачког инцидента" - израз који обожавају и наши и страни коментатори. Добио је 10 секунди казне и то сад кад вероватно остаје без места у Ф1 за следећу сезону. Вероватно су имали у глави да је учествовао и у првом судару кад су доносили одлуку.


32
NFL / Re: 2020 Week 11
« on: November 21, 2020, 01:39:27 am »
Hill signed an extension through the 2021 season in April that was due to pay him $21 million, with $16 million being guaranteed and another $1 million possible in incentives.

Ово је тотално лудило на први поглед, али са друге стране, ко смо ми да солимо памет Пејтону. Штета за Винстона, надам се да ће ако не ове онда следеће сезоне добити шансу негде да заигра.

33
Ostali Sportovi / Re: Formula 1
« on: November 15, 2020, 06:44:58 pm »
Контам да је ретко ко гледао, али данас је била можда најбоља трка ове сезоне. Безброј обилажења, излетања и осталих дивота. Невероватно како се све поклапа Мерцедесу вечито, ово је прва трка где је у петак деловало да Ред Бул има највеће шансе за победу и наравно падне киша и у суботу и данас...

Макс је у моменту док је био најбржи направио озбиљну грешку приликом обилажења Переза(који је стварно мајстор) и тако уништио своје шансе, Хамилтон је од битнијих глава најмање грешио и на крају скроз заслужено дошао до победе, свака му част. Пре тога док је таворио на шестом месту је плакао да му не раде кочнице, гуме су му се распадале итд. Прелеп моменат се десио две кривине пре краја кад је Фетел обишао Леклера за трећу позицију, тако да је донекле поправио иначе тоталну катастрофу од сезоне.

Било би лепо да Ред Бул пружи шансу Перезу следеће сезоне. Штета што он, Хулкинберг и Квјат имају јако неизвесну будућност.


34
NFL / Re: New England Patriots
« on: November 11, 2020, 12:47:47 am »
Napda je i dalje solidan

Одличан! Да је среће да вам буде до краја сезоне такав какав је био до сада.

Иначе, у последњем колу Џетси долазе на Фоксборо, тако да ако Домољубима не буде ништа значила победа, а Џетси буду имали шансе да имају претпоследњи скор у лиги, велики су изгледи да ће Бил наредити пораз само да не дође Лоренс у дивизију. Не би му то била прва поклоњена победа Џетсима што је најцрње  :j

35
Razno / Re: US Elections
« on: November 05, 2020, 01:14:16 am »
Najjači su mi likovi koji se hvale kako su uhvatili odličnu kvotu na kladži za Trampa. :lol:

Нисам ништа играо, али сам другарима данима причао да је 2.75 квота на Трампа у Висконсину више него занимљива. Контао сам да ће превладати ликови као Ред из Веселих 70их  :mr.green:

Иначе, у свакој држави за коју сам погледао податке где је ко за кога гласао, већи градови су били за Бајдена, огроман део остатка државе за Трампа. Не знам да ли је иначе таква подела између демократа и републиканаца или се сад створила након свега шта се издешавало у претходном периоду.

Pages: [1] 2 3 ... 14