Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ulero

Pages: [1]
1
Fantasy / Survival Zombie 2022 🧟
« on: September 14, 2022, 03:52:43 pm »

2
Fantasy / NFL Playoff Challenge
« on: January 07, 2021, 08:31:25 pm »
Link za join:

NFL Playoff Challenge

Potreban nalog na NFL.com

4
Fantasy / Nfl Playoff Challenge 2019/2020
« on: January 03, 2020, 01:30:39 pm »
Link za prijavu

Malo kasnije otvaram, ali bi trebalo da bude dovoljno vremena da do sutra izaberete igrače. Pozivnice prošlogodišnjim učesnicima bi trebalo da su poslate na mail, tu je i ovaj link,  a ako ništa od toga ne radi:

Group name: Hattrick Endzone Srbija
Password: htezsrbija

Naravno, vikajte ako neko ne zna ili mu nisu jasna pravila.

5
Obaveštenja, kritike i komentari / Test i ja
« on: September 20, 2019, 12:49:52 pm »
Evo i mene interesuje...

6
Ostali Sportovi / MotoGP (Rossi i ostala boranija...)
« on: April 14, 2019, 10:32:54 pm »
Čini mi se da ovde ima prostora za jedan topic.
Dobra trka u Texasu, potpuno iznenađujuće ispadanje Marqueza u već viđenoj pobedi. Rossi drugi, pa drugi, pobedio Rins koji mi je izuzetno simpatičan i deluje mi da od njega može da postane nešto za koju sezonu.
Sve u svemu, sezona je počela dosta interesantno :staja:

7
Fantasy / Playoff challenge @nfl.com
« on: January 01, 2019, 10:32:36 pm »
Otvoren playoff challenge na nfl.com. Ko god došao, dobro došao, potreban je samo nalog da se registruje.
Upadanje u ligu je preko linka .

U slucaju da ne radi:
Link za grupu
Group ID: 367025
Group name: Hattrick Endzone Srbija
Group password : htezsrbija

Ukratko , pravila su sledeca:

Playoff challenge @nfl.com
Bira se sastav svake nedelje, a igraci ciji timovi su prosli u sledecu fazu plejofa dobijaju multiplier za poene jednak broju vezanih utakmica. Npr. ako je neko u WC rundi izabrao Bradyja, a NE dodje do superbowla , onda Brady daje 1x poena u WC, 2x poena u PO rundi, 3x poena u finalu konferencije i 4x poena u SB. U svakom trenutku izmedju rundi je moguca promena igraca.

Aj ziveli :)

P. S. Može i na novi topik ako treba.

Sent from Lt. Commander Data's console using LCARS

8
Ostali Sportovi / Snooker
« on: November 15, 2018, 10:30:18 pm »
Jel prati neko? Čudi me da nema topik, verujem da ima ljudi koji gledaju ovo :)

Sent from Lt. Commander Data's console using LCARS


9
Ostali Sportovi / Panini Russia 2018
« on: March 28, 2018, 11:04:20 am »
Sličice 80 din kesica.

Sent from Lt. Commander Data's console using LCARS


10
Razno / Hladno Pivo
« on: April 24, 2016, 07:47:45 pm »
Upravo su promenili formulu , a i flasu Lav piva :palm:

11
Fantasy / NFL.com perfect challenge
« on: August 02, 2015, 10:36:22 pm »
Ne videh da se igralo ranije, pa reko' da otvorim... U pitanju je NFL.com perfect challenge gde svake nedelje birate tim za koji mislite da ce da postigne najveci broj fantasy poena.
Link za pristup je ovde, password: endzone.

Ziveli :)

12
Igre / Red Zone Action
« on: May 18, 2015, 12:12:06 am »
Vozdra raja :)

Evo da predstavim jedan interesantan onlajn AF menadzer, pa ako ima zainteresovanih, mozemo da se igramo.

U pitanju je RedZoneAction, jedan zabavan ali ozbiljan menadzer americkog fudbala. Nastao je tako sto se dizajner igre smorio neazurnoscu i nezainteresovanoscu ekipe koja je vodila dotad jedini AF manager Grid Iron i napravio sopstvenu igru. Rezultat je jedna lepa , raznovrsna, detaljna i na momente dosta ozbiljna igra, koja se konstantno unapredjuje. Menadzera nema previse , reda 400.

Prvo, igra ima nekoliko liga. Ne racunajuci raspored i jacinu timova u njima, jedina razlika je termin odigravanja utakmice i vi birate u koju od njih hocete da upadnete. Dalje, svaka od tih liga je bazirana na NFL principu, dve konferencije sa po cetiri grupe koje imaju po cetiri tima. Nakon ligaskog dela (16+1 kola) nastupa plej-of u vidu wild-card, divisional, conference i superbowl runde. Svaka liga ima nekoliko rangova - postoje prva (I.1), druga (II.1 i II.2) i treca (III.1-III.4), kao i globalna RZA Elite liga . Kada registrujete tim, upadate i birate neku od tih trecih liga, koje su uglavnom popunjene botovima. Cak, i u nekim prvim ligama se nalaze botovi. Igraju se dva kola nedeljno, sto ce reci da dva puta ima ligaska utakmica, dva puta superkup utakmica, tu negde se uglavi i prijateljska. maltene svaki dan ima neko desavanje. Utakmice imaju live izvestaj, kao i statistiku. Vas tim dobija roster od 55 igraca, svaki igrac ima oko 15 karakteristika . Postoji depth chart , playbook, omladinska skola, infrastrukturni objekti, treneri za svaku poziciju u timu, draft igraca koji se dogadja pocetkom sezone i mnogo toga... Pravila igre su javna i mozete ih naci na datom linku. Postoji i suporter paket koji daje sminku i olaksice prilikom igranja, ali ne i in-game advantage.

Ne postoji nacionalno rangiranje, lige su worldwide. U Srbiji je registrovano 7 timova, skoro svi smo u Sea Devils diviziji. Ona je jedna od najjacih, ali smo se dogovorili da igramo tamo (i nadjemo se u I.1) kad smo se selili sa grid-irona. Licno, voleo bih da izaberemo neku ligu gde cemo svi moci zajedno da se igramo, to jest da se dodje do neke I ili II lige. Iliti da se i vi prijavite u Sea Devils ligu :D Konkretno, III.1 i III.2 napreduju u II.1 , III.3. i III.4 u II.2. Dalje to ide na I.1. To sto timovi krecu iz III lige ne znaci da iduce sezone nece igrati u prvoj - postoji bot flush opcija kojom se na kraju sezone svi botovi iz visih liga zamenjuju zivim timovima iz nizih. Ukoliko vam je ta opcija ukljucena, gotovo sigurno idete u visi rang, cak iako niste direktno obezbedili plasman.

Ukoliko ima zainteresovanih, mozete se prijaviti ili preko gornjeg linka ili preko mog referala da imam i ja neke male koristi ;)

Dodatak: sajt online sports managers koji ima kolekciju sportskih menadzerskih igara

Pages: [1]