Dakle:
40 ćevapa
18 šnicli (vrat ili but)
6 pari kobasica
Uzeću i 4 žice onih rolovanih ćevapa, čisto za desert.
Da li da uzimam ražnjiće? Ako da, samo svinjske, samo pileće ili malo jednih, malo drugih.
Pitanje za ekipu iz Vojvodine - ima li iko od vas onu domaću slaninu, tzv. "sapunjaru", nju stavim preko mesa dok ga pečem da bi se održala masnoća. Ako nema, kupiću nešto najsličnije tome u mesari.
Ko će da nabavi lepinje/somune? One brašnjave po mogućstvu!
Onaj ko bude nabavljao piće, neka uzme jedan sok od jabuke za zuju juniora.
Ko donosi šerpe? Neka ponese i jedan veliki nož. Ko donosi papirne tanjire, salvete i plastične čaše?
Ko kupuje povrće za salatu? Hoćemo li da pečemo luk isečen na kolutove na roštilju, to je motherfucking dobro.
Ja ću doneti senf i tucanu papriku.
Doneću i ćumur, Nikša donosi drva srednje debljine. Sitna drva ćemo sakupiti na licu mesta, neko treba da donese i novine!
Šta smo još propustili?
Ajde, odgovarajte čim prije na ovo, da mogu da planiram.