U Beogradu bih umro gladan, ono sto oni prodaju nem,a veze sa hranom...
Sto se Cacka tice, pecenjare su sve dobre, tesko cete naci neku u kojoj je lose pecenje. Naravno prednjace Baralic i Jankovic.
Burek treba zaobilaziti. Mada se svima svidja burek kod Bulja, meni je previse masan. Sto se tice rostilja tice, izbegavam mleveno meso, tako da nemam neke informacije o tome.
U Ovcar Banji ima odlican restoran, dobar im je rostilj, ali su im specijalitet lepinje sa kajmakom, mada od izgradnje novog tunela, malo im je opao kvalitet jer su ih odsekli od magistrale...
Ono na cemu zivi ceo grad ukljucujuci i mene (nekad i dva puta dnevno jedem tamo) je piletina kod Bula. Mali kiosk, na oko nista posebno, ali prave vrhunsko belo pilece meso sa kackavaljem i ko god da je probao nije imao ni jednu jedinu zamerku. Mnogo sam ljudi vodio tamo, pa znam i vecna ljudi sa strane cim sidje sa busa ide pravo tamo. Mnogo studenata pre nego sto podje u Bg, Kg ili gde vec studiraju, obavezno ponesu cimerima.