Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - omiljeni

Pages: [1] 2 3 ... 165
1
Fantasy / Re: College Fantasy Football '19
« on: Yesterday at 12:20:26 am »
našao sam još jednog
sad nas ima 8 a videću dal možemo da dobacimo do 10
ODB je prošle godine batalio posle week 1 ili 2 a sad se opet prijavio?

btw da li smo fleksibilni za draft termin?

2
Fantasy / Re: College Fantasy Football '19
« on: August 17, 2019, 02:58:18 pm »
i cant cut lista je pravila dosta problema prošle godine
u jednom momentu pred kraj sezone maltene nikog nisam mogao izbaciti iz tima

3
Fantasy / Re: College Fantasy Football '19
« on: August 17, 2019, 02:47:03 pm »
tonyk, mislim da treba malo da pojačamo bodove za odbranu, tj points allowed

Points Allowed 0 points    10    
Points Allowed 1-6 points    7    
Points Allowed 7-13 points    4    
Points Allowed 14-20 points    1    
Points Allowed 21-27 points    0    
Points Allowed 28-34 points    -1    
Points Allowed 35+ points    -4    

Ja bih sve cifre pojačao za 2-3 poena

4
NFL / Re: Frozen Tundra!!!
« on: August 17, 2019, 10:41:26 am »
Ne secam se.
Ono kad je Betula hteo da vam poturi fake news da ce Graham da obori TE rekord franshize?

5
NFL / Re: NFL Fun Zone
« on: August 09, 2019, 05:09:53 pm »evo ima kod ovog bratića kompletna priča
kakva legenda  :thumbsup:

ovo će biti filmčina, kakav Rudy kakvi bakarači  :D

6
NFL / Re: NFL Fun Zone
« on: August 09, 2019, 04:40:53 pm »
 :thumbsup:

p.s.
scenaristi iz Hollywooda garant već obleću oko njega :D

7
Fantasy / Re: Fantasy III-B liga 2019
« on: August 07, 2019, 11:34:41 pm »
pokušavam da se sjetim kad smo poslednji put imali nekog domoljuba u ligi i nešto mi ne ide od ruke
el bio dinu nekad kod nas?  :hm:


@tonyk
kako podešavam unique link? to ne može dok nemam popunjenu ligu?

8
Fantasy / Re: College Fantasy Football '19
« on: August 07, 2019, 08:21:45 pm »
bilo i finale odlično
legendarni Otisarin late push i Deebo protiv Clemsona sa 200 yarda i 3 TDs
sreća pa je ostavio Haskinsa na klupi. On imao protiv Michigana 400 yarda i 6 TDs
a moji sokolovi na kraju jedva preokrenuli. Dexter Williams riljao protiv USC za svaki poen i pobedu.   

9
Fantasy / Re: Fantasy III-B liga 2019
« on: August 07, 2019, 04:30:48 pm »
ne sumnjam da mr greenu sviđa ideja da u week 6 igra protiv tog Bye jer bar od njega neće izgubiti, ali ipak ćemo naći  nekog da bude 12th man

10
Dynasty League / Re: Bid Wars MMXIX
« on: August 06, 2019, 01:09:27 am »
Tonyk 77ers


QB: Mahomes
Neće biti lako ponoviti 5000 yds i 50 TDs, ali mlađani Patrick je siguran bet za QB#1
Ove i sledeće godine pod ugovorom za 4$ godišnje tako da je ovo najbolji bang for the buck u celoj Dinastiji.

RB: Bell, Fournette, Damien Williams
Bell je siguran RB1 i ima realne šanse da bude top5 ove godine
Fournette...odvratna sezona prošle godine. Povređen, neefikasan a čak ga je jednom suspenovao i rođeni tim. Skroz se uklopio u lošu sezonu Jaguarsa. Verovatno jedan od težih igrača za predviđanje. Ali sve dok bude igrao, ove godine imaće i solidan floor a to je RB2. 
Damien Williams je u ligi već 5-6 godina i sve vreme je bio undrafted u fantasy i sad ga odjednom draftuju kao RB1 u prvoj-drugoj rundi. Situacija jeste odlična, ali ja bih tu bio dosta oprezan. Titan sumlja. Čova je u 5 godina imao ukupno 700 rushing i 700 receiving yarda i sad mu se projektuje da će ove godine imati 1500+ yarda iz scrimmage. Sve je moguće, ne kažem da nije, ali treba i pažljivo pratiti dešavanja u preseasonu. Ali kod nas u ligi Tonyk ga ima jeftino pa može samo da profitira.
Dakle, jedan RB1 i dva RB2 od kojih obojica imaju upside za RB1. To uopšte nije loše i jedino što nije dobro je nedostatak bilo kakvog deptha posle njih.


WR: Thomas, Sanders, D.J. Moore, Anthony Miller, Golden Tate, Allison i Mike Williams
Već sam spomenuo da mi se uopšte nije dopadalo kako je Brees izgledao u drugoj polovini prošle sezone i mislim da postoji realan razlog za nervozu što se tiče napada Saintsa, ali Thomas može biti WR1 i na suv volume ako treba tako da za njega nema zime.
Sanders povredio ahilovu u decembru. Ja se slabo razumem u medicini i povrede i ne udubljujem se u taj aspekt fudbala, ali znam dovoljno da će ovo biti ogroman problem i ove sezone. Očekivanja u vezi Sandersa su minimalna.
DJ Moore...još neko osim McCaffreya mora hvatati pasove da bi Mudovušte skupio svojih 3500 yarda, a ja sam prilično siguran da će Moore tu uzeti najviše protagonizma (zato i nisam veliki optimista za Oldovog Samuela ). To bi ga moglo/trebalo turiti u late RB2 range.
Tate je suspendovan 4 nedelje, kad se vrati imaće dosta targeta, verovatno to neće biti preterano efikasno. Bar ne dovoljno efikasno da opravda 11 miliona. 
Allison i Miller će biti slot receiveri u dobrim i produktivnim napadima, ali obojica imaju veliku konkurenciju za targets, pa je samim tim i upitan floor.  Obojica imaju i probleme sa povredama. Miller mi tu deluje kao igrač sa dosta većim upsideom, ali i on je jedan od onih 2nd year igrača koji su maltene stariji od Amari Coopera pa mu to donekle limitira value.
Anthony Miller i Mike Williams su u 2018 imali dosta čudne statse. Miller je imao 7 TDs sa samo 50ak targeta i 30ak hvatanja. Mike Williams je imao čak 10 TDs sa samo 66 targeta i 43 hvatanja. Taj odnos target/TD nema teoretske šanse da zadrže. Mike Williams će posle odlaska Tyrella Williamsa sigurno imati značajno povećanje broja targeta a on je i odličan red zone igrač tako da bi možda i mogao da ponovi ili čak i poboljša broj TDs (osim ako povratak Henrya to ne pokvari), ali Miller će malo teže to da uradi.

TE: Kittle je prošle godine imao istorijskuTM sezonu i oborio je receiving yards rekord za TEs
Kod njega se javlja sličan problem kao i kod Millera i Williamsa. Kittle je vodio celu ligu po yards after catch. Obično top10 u YAC budu 8 RBs i 2 slot WRs, a TE tu ne bi trebao ni prismrdeti u top5. Ok, možda možemo Kittlea tretirati kao slot WR ali i tako je on dobrih 300-400 yarda iznad brojke koja se očekuje kod slot vodećeg WR u ovoj kategoriji. Pogledajte samo Kittleove highlightse iz 2018 i sve će vam biti jasnije. Mnogo hvatanja gde nema nigde nikog oko njega i samo livada ispred njega jer se defanzivac okliznuo pa pao ili su se 2 defanzivca sudarila pa pala ili je neko ili više njih promašilo rutinske tackleove itd itd. Tako da uz malo manje sreće Kittle može imati problema da pređe 1000 yarda. To je super problem za TE jer kao što smo videli bude timova koji ne mogu da skupe 30 poena u celoj sezoni na TE slotu, ali ne treba ni očekivati da će Kittle moći da ponovi sezonu sa toliko yards. A onda, ako ne popravi efikasnost u red zone, Kittle bi već mogao da ispadne iz top3 i ostane iza Kelcea, Howarda i Ertza.
Andrews je dobar igrač i mogao bi biti top10 TE možda već i ovde godine. Ravensi imaju i solidnu gužvu na TE depthu ali on bi tu mogao da ispliva kao top passing opcija.
Doduše, danas to što je neko top10 TE ne mora mnogo toga da znači. Npr prošle godine je Burton završio kao #6 TE i ja sam ga imao i ne mogu reći da sam bio zadovoljan njegovim učinkom.


IDPs: Garrett, Roquan Smith, Ogletree, Schobert, Harrison Smith i Reshad Jones
Tonyk ima skoro kompletiranu odbranu, ali niko od ovih igrača mi nije difference maker. Verujem da će biti i lošijih odbrana u Dinastiji, ali će biti i dosta boljih.


Mnogo Tonykovih igrača je imalo "čudne" statse prošle godine i svi oni (ili bar ogromna većina) će zbog toga imati značajno manje brojke ove godine, ali to ne bi trebao biti veliki problem.
Ima tu dosta dobrih igrača tako da bi Tonyk rutinski trebao da uđe u playoff i tamo će protiv većine timova biti bar blagi favorit
Mahomes - Bell - Thomas - Kittle je opasna osovinaTM. Ako uleti tu i Fournette i eventualno npr Mike Williams i DJ Moore onda je to već kompletan lineup koji u dobroj nedelji može lagano i do 200 poena. 
Većinom su to sve mladi igrači i pod dobrim ugovorima. Jedino mi se ne dopada Golden Tate potpis. Nemam pojma zašto i kako ste ga nabidovali do 11M. Ne dopada mi se ni što je Tonyk uložio 50+ miliona u odbranu a nema nekih zvučnih IDP imena. Ali ipak je ovo tim sa možda i najboljim ugovorima i cap space situacijom u Dinastiji.
Očigledno je i da postoji i taj 2 years window sa Mahomesovim ugovorom, a za to vreme će Bell još uvek biti u primeu, Kittle je isto potpisan još te 2 godine veoma povoljno i samo je pitanje koliko će ovi mlađi da pripomognu.

11
Igre / Re: Fortnite
« on: August 03, 2019, 07:41:07 pm »
 :lol:
ne zajebavaj brt pa on pre kvalifikacija maltene nije imao dodira sa competitive fortnite
ja sam očekivao da će on biti mnogo gori a par puta mu bukvalno za dlaku izmakao plasman na svecko

12
Igre / Re: Fortnite
« on: August 02, 2019, 10:31:16 pm »
imo je i 5 poena u 6 partija na sveckom
u roku 2 nedelje buhga će imati 3x više ljudi na streamu nego on mmw
eno već sad ima 50k

13
Igre / Re: Fortnite
« on: August 02, 2019, 10:21:30 pm »
85k

14
Igre / Re: Fortnite
« on: August 02, 2019, 09:57:53 pm »
igra ninja sa bughom
u startu 70k na mixeru

institucija

15
NFL / Re: NFL Fun Zone
« on: August 02, 2019, 05:03:56 pm »
jel neko pratio priču o liku koji nije mogao igrati ni u Kanadi ni u Arena ligi ni baš niđe, pre toga jedva upao na neki JUCO tim u Arizoni (tamo je poslednji put igrao tackle football tamo neđe 2015-2016  :rofl:), proletos igrao u flag football ligi, a sad je u kampu Brownsa?  :D
a u kamp je dospeo jer je lagao na tryoutu u Miami da zna VP of player personnel pa su ga pustili unutra iako nije imao invite  :thumbsup:
sad ima udfa ugovor, ali pre toga sve vreme dizao keš sa kevine kreditne da putuje po USA na tryouts i spavao po klupama i na podu teretana koje rade 24/7  :worthy:

lik se zove Damon Sheehy-Guiseppi
ima dosta članaka o njemu pa da ne ostavljam linkove. pre mesec dana je bio gost kod Jim Rome  :thumbsup:

16
Razno / Re: Putopisi
« on: August 02, 2019, 04:42:59 pm »
meni je to zapalo za oko još kad sam gledao Legend of Bagger Vance
i još neki romcom sam gledao sa hanumom i deo radnje se dešavao u Savannah i isto mi sve baš preljepo izgledalo, al ne mogu da se setim imena filma da me ubiješ

17
Igre / Re: Fortnite
« on: August 01, 2019, 11:49:35 pm »
ima i free sub  :wub:
for a limited time   :(

šta misliš koliko para im je uzeo brt? bar 20 miliona i 20% vlasništva nad platformom?


18
NFL / Re: NFL Fun Zone
« on: August 01, 2019, 06:03:47 pm »
jbt 4 milona samo da odu na utakmice   :w

19
Igre / Re: Fortnite
« on: July 30, 2019, 10:17:24 pm »
bilo je malo preko milion na twitchu i isto toliko na youtube

20
Igre / Re: Fortnite
« on: July 28, 2019, 11:30:12 pm »
gledam Bugha do sad zaradio 25.900$ od turnira  :D

21
Igre / Re: Fortnite
« on: July 28, 2019, 11:24:25 pm »
Predobar je bio.
Meni je Dubs bio prvi pick da će uzeti solo, a na kraju je posle poslednje partije ispao iz top10

22
Igre / Re: Fortnite
« on: July 28, 2019, 11:16:35 pm »

23
Igre / Re: Fortnite
« on: July 28, 2019, 11:13:39 pm »
Bugha sproveo dominaciju
odlično svetsko prvenstvo
šteta samo što nisu dozvolili EU igračima da učestvuju  :(

24
Igre / Re: Fortnite
« on: July 28, 2019, 07:23:45 pm »
Za finale ovog vikenda je nagradni fond 30 miliona i bile su kvalifikacije 10 vikenda sa nagradnim fondom od po 1 milion sto reci da je ukupan fond za World Cup bio 40 miliona

25
Igre / Re: Fortnite
« on: July 27, 2019, 11:06:42 pm » :rock:

26
Razno / Re: Krkanluk
« on: July 18, 2019, 02:29:13 am »
sinđa zašehidio
on i tepić su bili preteče ovih sad al kaida i isis bombaša samoubica

27
Razno / Re: Krkanluk
« on: July 17, 2019, 11:07:25 pm »
mrak, jaran, mehana, dagi, mali podrum, kod brke, kod rajka itd itd...to sve znam i ja iako nikad nisam bio
gedžovani nam isprali mozgove ovde na forumu tim agresivnim marketingom

28
Dynasty League / Re: Bid Wars MMXIX
« on: July 17, 2019, 05:45:05 pm »
Mack je izgubio DL kad je trejdovan. Samo mu nisu za prošlu godinu mogli oduzeti designation jer ne oduzimaju u toku sezone.
A pickove nikom ne uzimam u obzir, eventualno samo prokomentarišem ako je bio neki trejd

29
Razno / Re: Nije Njuz
« on: July 16, 2019, 06:44:24 pm »
diet coke?
da nije nedaj bože pu pu daleko bilo bolestan kad pije to?  :(

jes da je parlament al jebešga kad može limenka na govornicu što onda nije turio na čašu i suncobrančić, krišku limuna, par kocki leda da bude sve u fulu

30
Dynasty League / Re: Bid Wars MMXIX
« on: July 16, 2019, 06:08:54 pm »
danas su na redu BGD GraveDiggers

QB: Watson
Old isto ne žali pare za franchise QB. Pre par sezona je pod ugovorom istovremeno imao Carra i Winstona. Pre toga Rodgersa. ako se dobro sećam. Sa Carrom i Winstonom je promašio, ali bi sa Watsonom trebao imati više uspeha jer bi on svake godine mogao/trebao biti kandidat za top5
30+ miliona godišnje pa još tag, to je hrabar potpis i downside je dosta veći nego upside. ali i cap space fleksibilnost je ogromna.

RB: McKinnon, Conner, Carson
McKinnon je prošle godine imao idealnu situaciju za breakout sezonu ali se povredio pred kraj kampa. Za ACL je 11-12 meseci verovatno sasvim dovoljno pa da bude spreman za camp. Ali ne verujem da će biti na 100%, tj isti kao pre povrede, a još su sad tu i Brieda, potpisan je i Coleman. Prošle godine je igrao i onaj neki koji je dobijao šansu kad se Brieda povredi i bio je dosta produktivan. Ukratko, SF backfield je za izbegavanje.
Conner trenutno ima siguran RB1 status, vidim da ga draftuju i u prvoj rundi u redraft ligama. Ja nisam baš toliko siguran u to. Potpisao sam Samuelsa jer mislim da on tu ima realnu šansu da preotme glavnu ulogu. A i Steelersi su promenili RB coacha ove godine i novi trener je čovek koji je poslednjih 5-6 godina bio TE/RB coach na NC State. Šta mislite ko je u to vreme bio TE/RB na NC State? Moj savet vam je da dobro razmislite dobro o Jaylenu Samuelsu kao low rounds opciji u redraft ligama, a Connera ne dirajte sve dok su tu Chubb ili Cooki i možda još neki od grača koji se trenutno draftuju u 2. rundi.  Čak su Steelersi i u 4. rundi draftovali Snella, koji je manje-više Connerov klon i verovatno će i on u toku sezone da dobije neko nošenje na early downs što isto ne pomaže Conneru, pa bih ga ja rangirao na RB2
Carson je bio jedno od većih fantasy iznenađenje 2018. Penny je trebao da bude glavni, ali je Carson, što se kaže, ukrao šou. Ne bih se mnogo iznenadio da to ostane tako i ove sezone.


WR: Beckham, JuJu Smith, Lockett, Coutee, Eq St Brown i Curtis Samuel
Ovo je dosta dobra grupa. Beckham je zacementiran kao WR1 a Old ga ima po baš bargain ceni još cele 4 sezone.
JuJu isto ima veoma visok draft status na svim rankingsima i mockovima, mota se oko top5 WR i draftuju ga pre Evansa i Browna u redraft ligama. Meni to malo previsoko. JuJu je talentovan igrač i imaće dobar volumeTM, kako to kažu fantasy experti sa rotoworlda, što su 2 stvari koje te najviše zanimaju kada igraš fantasy, ali ja bih ga radije rangirao nešto niže. Recimo na granicu između WR1 i WR2, tu negde.
Lockett će teško zadržati produktivnost iz prošle sezone ali će imati i dosta veći volumeTM i očekujem da konačno ima 1000+ yards sezonu i ima solidnu šansu da se ušunja u WR1 range. Coutee je do sada zbog povreda igrao malo, ali to što je igrao je bilo dosta solidno. Ima veći upside u PPR ligama, ali i u Dinastiji bi trebao biti dobra depth/backup opcija.
Eq je jedan od tih Packers WRs o kojima sam već pričao i rekoh već da njega ne ljubim previše, ali za 2$ verovatno nije loš potpis.
Samuela su bidovali skoro do 10$, to mi je baš previše jer bi verovatno bilo bolje da je od toga bar 5-6$ ostavio za Watsona jer Samuelu dosta stvari mora da se poklopi da bi postao fantasy opcija, ali šta da se radi.

TE: McDonald
On ima dosta bogatu istoriju povreda. Ako odigra bar 13-14 utakmica mogao bi opet da poboljša lične rekorda u receivingu, ali će i dalje da ostane u tom Rudolph-Hooper-Burton tieru. Što možda i nije tako loše za 3$

IDP: Mack, David, Kirksey i Derwin James
Mack na 5 sezona po 11-12$ je rizičan potpis i ne baš idealno uložen novac, ali ako bi Mack dobio DL designation onda bi ti popravilo situaciju.
Kirksey i David, koji već ulazi u popust godine 5y ugovora, su kandidati za LB1, a James je siguran DB1, ali je i pošteno plaćen.
Ne sećam se ko ga je draftovao prošle godine, tj kod koga je bio na kraju sezone, ali kad vidim ovakve situacije uvek se pitam da li je nekako moglo doći do trejda. Tu bi lako moglo do dođe do win-win situacije za obe strane. Vlasnik iz 2018 dobija neki mid-low round pick ili bar neko swapovanje pickova, a Old dobija 10$ da ih isplati Watsonu. Šta znam, verovatno je ex-vlasnik pre potpisa trebao da javno stavi Jamesa na trade block pa bi Old i ostali zainteresovani poslali ponude i možda imali mini-bidwar
Ja sam, izgleda, isto tako trebao nuditi Littletona, ali iskreno rečeno nije mi ni padalo na pamet da bi on mogao biti bidovan do 20$

SUS: Biće Old zajeban protivnik ove godine. A i uglavnom su to sve dosta mladi igrači tako da će Old biti dobar i 2020 i kasnije.
Najveći problem je RB gde Old ima da startuje ajd da kažemo RB2 tandem (iako bi Conner možda mogao da se vodi kao RB1.5) ali McKinnon je u gadnoj situaciji a i Carson nije baš sure thing za RB2 jer može da se desi da Penny postane šef. Tako da bi ovde trebalo dodati deptha i ako se to dobro odradi ovaj tim je spreman za borbe u playoffu

31
Dynasty League / Re: Bid Wars MMXIX
« on: July 15, 2019, 11:26:12 pm »
Dao skoro 6$ za tog Fuckrella koji ima već skoro 28 godina i u karijeri je imao 2 utakmice relevantne sa fantasy aspeka. I još Packersi potrošili 100+ miliona na 2 Smitha koji će da igraju dok Fuckrell sa sideline čeka šansu.
Potpisati Demario Davisa, Williamsona ili Warnera za iste te pare je 1000 puta bolje uložen novac. Eventualno Jonesa ili Tanka Lawrenca ako već baš mora biti pass rusher. Ali Betula ne može da odoli da ne bude hipster sa odličnim poznavanjem u 2nd stringere Packersa.

Donald će verovatno biti No1 DL, sigurno će biti top3-5 ali to ne pravi razliku koja može da opravda ugovor na 3y i 35 miliona
Pitanje je i koliko je pametno potpisivati igrača na 3y posle sezone sa 20+ sackova. Sacks su statistička kategorija koja je verovatno najpodložnija random fluktacijama i posle 20+ sezone i JJ Watt u svom prajmu obično pada na 13-15 sacks

S druge strane, Cook sa 5.20$ i Henry, koji će sledeće sezone moći da se potpiše longterm za isto tako male pare, su vrhunski ugovori i sjajno uložen novac. 

Problemi sa kompom i bidovanjem se reše drugačije. Napišeš nekom sa foruma uputstvo šta se cilja i šta se želi postići i taj neko biduje umesto tebe. Mislim da sam ja jedne godine baš Betuli ostavio kratka uputstva za bidovanje kad sam išao na more.
doduše, poslednji dan bidovanja sam se ulogovao na forum ujutro pre odlaska na plažu i opičio bidove na igrače koje sam merkao, niko me nije prebidovao pa betula nije morao bidovati. AKo se dobro sećam kupio sam samo Reggie Busha i Plaxica za male pare te godine

32
Ostali Sportovi / Re: Tenis
« on: July 14, 2019, 09:07:06 pm »
Svaka čast Noletu na pobedi. Izvukao je ovo na mišiće. Psihički je bio sjajan u najbitnijim trenutcima a tu je Federer padao. Ali onaj pogled ka publici posle poslednjeg poena.  :rock:

Ali onaj pogled ka publici
Ali onaj pogled ka publici
Ali onaj pogled ka publici
Ali onaj pogled ka publici

33
Dynasty League / Re: Bid Wars MMXIX
« on: July 14, 2019, 03:07:42 pm »
Nastavljamo analizu!  :tus:
posle najboljeg tima sledeći na redu je najgori  :yawn:

Frozen Tundra


QB: Newton
Nije mi baš jasan ovaj potpis. Cam je najplaćeniji igrač u Dinastiji. i ima 2y ugovor
Za taj novac očekuješ da imaš sigurnog top3-top5 igrača, a Mudovi[te verovatno ne može da garantuje ni top10.

RB: Howard, Foreman, Murray, Thompson
Ovde nema startnog RB osim Howarda, ali i iza njega vreba Sanders. Foreman nije u lošoj situaciji i možda bi mogao da postane starter u toku sezone ali imao je i gadnu povredu, pa ćemo videti šta će tu da bude.
Murray će imati bodova ove godine, mogao bi možda uz malo sreće da bude RB2.
Thompson nije igrač kojeg možeš startovati osim ako baš ne moraš.

WR: Funchess, Doctson, Shepard, Ridley, Valdes-Scantling
Doctson je veliko razočarenje. Funchess je tagovan. Nije skup ali ipak je to 3y ugovor a Funchess bi lako mogao da se pretvori u dead money posle ove sezone, ali što se tiče samo 2019 trebao bi skupiti neke poene. Shepard igrač koji će se uvek motati tu negde oko WR3 statusa.
Ridley bi mogao imati karijeru kao WR2. Problem kod njega je što je mlad, a u stvari i nije. On je pola godine mlađi od Amari Coopera. Ridley proše godine bio rookie, a Cooper je već stigao da ima 3-4 pro bowl sezone, a čak i 1 lošu sezonu.
Drugovi Markes i Valdes, on je skoro i stariji od Amaria Coopera :D Dečko ima upside. U Dinastiji već neko vreme vlada opšta pomama za Green Bay WRs. Prošle godine je u toku sezone njih 6-7 bilo na našim fantasy rosterima, a sad su već četvorica pod ugovorom. Rezon je sigurno da je Green Bay passing napad predobar da bi samo Adams bio fantasy opcija i onda svi pokušavaju da ubodu tu broj 2 opciju. Da ja moram nagađati ko bi to mogao biti verovatno bih probao sa Markesom & Valdesom. On mi smrdi na potencijalni breakout, što se kaže.

TE: Ebron
Prošle godine TE #4 po poenima i imao je samo nekoliko poena manje od Ertza, ali mislim da će ove godine imati osetno slabije brojke.
66 hvatanja i 13 TDs...to prosto nije održivo.
Ako ponovi sezonu sa 66 hvatanja onda je za očekivati da će imati 5-6 TDs u vr' glave. To ga onda spušta u  Njoku-Rudolph-Hooper-Burton tier...

IDP: Fackrel?! ne razumem ovaj potpis. Ne razumem ni Prestona Browna. Alonso bi trebao biti legitiman IDP starter.
Skoro 30 miliona izdvojeno za Hyde, Byarda i Donalda. Ovo mi tek nije jasno.

Kao što se iz priloženog vidi, ovaj tim mi se uopšte ne dopada.
Ove sezone imamo ligu sa 11 prilično izjednačenih timova i niko nema pojma kojih 6 timova će u playoff i imamo Frozen Tundru...
Ne znam šta mora da se desi da Betula nema max kuglica za 2020 draft. Mora da totalno da razvali draft 2019 a i dalje je pitanje da li može to da izbegne.
Ni dugoročno gledano mi se ne dopada ovo što ima Betula. Nula high upside igrača. Nema baš nikoga u kog možeš pogledati i reći e ovaj bi 2021-2022 možda mogao biti top5 na poziciji.
Trejd sa Vladom Ruletom u kojem je Betuča dao Cooka i Henrya mi je užasan. Dobio je #3 overall pick ove godine, ali mislim da je mala šansa da sa ti pickom uzmeš igrača koji ima Cookov upside. Henry bi mogao biti taj igrač koje sam malopre spominjao...on ima upside da bude top5 na poziciji čak i ranije od 2021-2022. Shepard i Donald sa 3y ugovorom su više teret za cap nego realan asset.
Betula mora draftovati odlično ili bar iznadprosečno da bi se situacija popravila u dogledno vreme. Sledeće godine će imati i brdo cap space jer mu ističe mnogo ugovora, a onda mora i taj novac da iskoristi pametno.
Ajde za kraj da mu ga malo dam i po #samopozitivabrt...Betuli će ostati pod solidnim ugovorima za 2020 i Ridley i Valdes Scatling što je dobro, Foreman je potpisan za simboličan ugovor što je isto nije loša stvar.
 

34
NFL / Re: NFL Fun Zone
« on: July 11, 2019, 11:30:06 pm »

35
Igre / Re: Fortnite
« on: July 09, 2019, 01:53:47 pm »
ma jok bre, ~ pola ljudi koji su odigrali 30+ hiljada partija i dalje igraju kao da su maloumni

Pages: [1] 2 3 ... 165