Malli je napisao:Ma samo da svi daju sve od sebe, a na kraju ce pobediti najbolji!
Mudro, sinak, mudro

Malli je napisao:Ma samo da svi daju sve od sebe, a na kraju ce pobediti najbolji!

Luka SD je napisao:Au jole, pa nemoj sad da prosipamo muda za bubrege, ti i skromnost![]()
![]()

Jole je napisao:Pitaj cala, posto to nikada sam neces znati, sta znaci kada ti neko kaze DVA
. Soldžer na delu 
Machado je napisao:I sta sad bez elektricara???![]()
![]()
dejan je napisao:Uuu, vidi ti kao njega, "dva"![]()
![]()
. Soldžer na delu

Machado je napisao:I sta sad bez elektricara???
![]()
![]()
djuras je napisao:sta je sa elektricarem?

Machado je napisao:Elektricar otkazao ucesce u ligi...
A ako vama ne smeta da imate dve tekme manje ne smeta ni meni...
Samo ne zelim da svi budemo jedna grupa...
Ubili bi nas troskovi putovanja...
A ako hocete da primite jos nekoga kod vas ni to ne bi bilo lose...
![]()
![]()
Dr.lekar je napisao:Evo vam jedna proverena informacija. Sombor Celtisi igraju umesto Elektricara ligu bez opreme. Prvu utakmicu Celtisi igraju u somboru sa Smederevom, dragi smederevci, zbog tako toplih reci koje ste nam upucivali u toku celog 1/4 finala protiv Pozarevca prosle godine, cela ekipa Sombor Celtisa vam obecava jako lepu utakmicu. Pamticete je dugo.
@ Machado. Ono sto si postavio kao raspored utakmica je ipak u redu. Mada umesto elektricara igramo mi. Menjajte Glasanje za osvajanje lige. Bas me interesuje sta ce biti....
Wesin je napisao:Iznenadjenje sezone.

sone je napisao:Sabac, bez obzira da li igrali Sombor ili Elektricari, a Indjija nece postici ni jedan poen protiv Sapca, garantovano.
Jole je napisao:Ne treba nikoga potcenjivati iz samo jednog razloga ... Uzmite za primer pretprosli turnir u Sremskoj Mitrovici na Savi, kada je ekipa iz Sharksa (tadashnji Shaneri) uzela drugo mesto ... Bili smo totalno iznenadjenje turnira ... Znaci, teren je merilo ... Nama godi sto smo favoriti grupe, ali opet, ma koliko to bilo lepo, to je obaveza vise za nas ...

jahac apokalipse je napisao:SABAC. nisu oni ludi.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost