TechnicalSupport je napisao:^ne
Sto? Bio je D&M.
Moderator: 3rd down and long
TechnicalSupport je napisao:^ne
UZI je napisao:bez obzira na:
1)Novi Sad: 4-1
2)Beograd: 4-1
3)Kragujevac:0-5
zna se ko je NAJBOLJI

Mada, SELAF jos nije gotov, pa ne znam ko je tebe ovlastio da proglasavas najbolju ekipu. Ja, recimo, jos uvek ne znam ko je najbolji u SELAF-u... Ali, bicu drug, pa cu podeliti sa tobom par interesantnih cinjenica:KraljevoRC je napisao:"...Ne moze covek sve da vidi..."(izvadjen citat iz knjige g-dina Lapcevica :"I sudije su ljudi")
(p.s. ovo je shala, nece kazna valjda?)

Veljko 5 je napisao:![]()
![]()
![]()
Pa, po ovome sto vidimo na tvom interesantnom tabelarnom prikazu, ja bih rekao da je Novi Sad.Mada, SELAF jos nije gotov, pa ne znam ko je tebe ovlastio da proglasavas najbolju ekipu. Ja, recimo, jos uvek ne znam ko je najbolji u SELAF-u... Ali, bicu drug, pa cu podeliti sa tobom par interesantnih cinjenica:
Ja znam ko je stari sampion i mogu da predpostavim ko ce biti novi. I u prvom slucaju (cinjenicno stanje) i u drugom slucaju (cisto moje misljenje) odgovor NIJE Vukovi. Skini malo taj vizir, mozda ces videti stvari jasnije....
kgwb47mk je napisao:samo se ti zezaj..a gde ti je duks to ne znas

KraljevoRC je napisao:haha, obuci ga uvece i prosetaj kroz Glavnu, da vidis kako se cice lepe na duks
E hvala ti za dux, imate ti i sekretar po porciju tuzlanskih cevapa(najbolji su!), ako skoknete do Kraljeva.

Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost