Moderator: 3rd down and long
. Možda bi sledeći put mogli samo malo da ubrzate udarce/akcije/snimak, da izgleda kao na NFL TV.

Valjalo bi da i neka zena izvestava sa terena poput Pam Oliver, za to je Milka Canic k'o stvorena !Sundjer Bob Kockalone je napisao:Sjajna reklama, pravi potez za promocija AF-a kod nas. Sve je u stilu ameri?kih spektakala. Mo?da bi slede?i put mogli samo malo da ubrzate udarce/akcije/snimak, da izgleda kao na NFL TV.

Miske 92 je napisao:?ta dodeljuje Ultimate Gear?

Ramazi je napisao:Samo Carnex fali za potpuni ugođaj.

omiljeni je napisao: Valjalo bi da i neka zena izvestava sa terena poput Pam Oliver, za to je Milka Canic k'o stvorena !
Ko ce biti komentator?
royalcrowns je napisao:Ja. Milka je u Prolom Banji na oporavku zbog pada sa skutera. Izvinila se sto nece moci da uvelica spektakl.

Petar Grozni je napisao:SVETLANE!!! Ugradio sam svinjsku kolenicu, pasuje sraf na sraf... Zracicu te celu tekmu... svetlane... svetlane...svetlane...
p.s. Miske dete, nadji neko mirno mracno mesto i ispali sebi metak u glavu

za kaznu neces dobiti novi snimak moje home made produkcije gde su ukljucene cizmice i ssamodrzece carape sa velikom cipkom
a ti Miske ako ti je PETAR rekao da se ubijes stvarno si imbecil kada si uspeo jedno tako divno stvorenje kao sto je PETAR da nateras da ti kaze da se ubijes 

cecko je napisao:BTW PETRE zasto si isti kao onaj lik iz novog sada u Velikom Bratu?ne mogu kao covek da drkam na Jecu kad mi licis na tog kretena

cecko je napisao:bichuj sebe... da ne budem previse drzak pa da spominjem svasta!kakve veze ima ovaj post sa tobom da bi ti odgovarao tako na njega???nemoj da citas gospodine moralni ako ti se ne svidja!prepiska je izmedju mene i PETRA!!!ako je bilo u sali izvini zbog ovakvog nacina obracanja u suprotnom vrati se na pocetak mog posta...

Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost