Moderator: 3rd down and long

:worthy:TechnicalSupport je napisao:'bem ti kishu, kako smo pokisli
Hard Hiting Football
, thats all folks , Serbia vs EU 2-0Ma jok, devojke danas obožavaju stidljive i vaspitane momke koji koriste prefinjen ironični humor i interne fazone sa foruma.
Još ako ih stalno zivkaju telefonom, udeljuju komplimente, taksiraju i vode na romantične večere, sex je zagarantovan.

TechnicalSupport je napisao:'bem ti kishu, kako smo pokisli

Covek koji je suvise znao je napisao:Svaka cast Britonu. Bacio za 318yds i TD i istrcao za 104 i TD... Bruka..
LB # 56, mislm da je Stanimirovic 14 obaranja...
POZZ od statisticara
Covek koji je suvise znao je napisao:a mozda bi ti mogao umesto mene da sedis u bari 2 i po sata na hladnoci i pokusavas sam da vodis statistiku za oba tima. a mozda bi ipak bilo bolje da samo gledas svoja posla i meni se skines sa q. o americkom fudbalu ne znam najvise od svih ljudi na ovom svetu, ali znam dovoljno da ne mogu da me zaj.....ju svakojaki Indijanci. jasno?
Covek koji je suvise znao je napisao:a mozda bi ti mogao umesto mene da sedis u bari 2 i po sata na hladnoci i pokusavas sam da vodis statistiku za oba tima. a mozda bi ipak bilo bolje da samo gledas svoja posla i meni se skines sa q. o americkom fudbalu ne znam najvise od svih ljudi na ovom svetu, ali znam dovoljno da ne mogu da me zaj.....ju svakojaki Indijanci. jasno?

slusaj me, batice, ako ti se svidja uzmi, ako ne ostavi. ja sto sam video, video sam. sve se nalazi u reportu koji sam ti poslao. ako imas nekog boljeg nek ti on odradi. ja ovaj sport volim vise nego sve ostale zajedno i bavim se njime vec godinama, sto na terenu, sto van njega. neki sadasnji/bivsi reprezentativci su prvi put od mene culi za ovaj sport, tako da ponesto i ja znam, a razlika izmedju obaranja i asistencije u obaranju mi je,takodje, poznata. elem, ovu statistiku bih, verovatno, vodio i besplatno, zato sto mi je to zadovoljstvo. nikad u zivotu nista nisam odradio ofrlje. da skratim pricu, nemoj da mi se mesas u posao, nemoj da me prozivas, i nemoj da se brines za to sto se ova statistika tebe tice, jer je ovo ZADNJA koju sam ja odradio, pa TI nadji bolju budalu, kojoj ces moci da dosoljevas kako ti je volja, a mene se kloni, zdravije ti je!Venom je napisao:Poshto vidim da je postalo ozbiljno da se ulogujem na svoj nalog, jer sam proshli put pisao.
Dakle, ako cemo vec da psujemo, boli i mene kurac shto si ti sedeo dva i po sata u bari, jer si, ma koliko da si, placen za to shto radish. Ako ti je malo, izvini, ali niko te ne tera to da radish. I ja sam sedeo u bari i nije mi nimalo bilo teshko da u njoj sedim. Kad mi postane teshko necu vishe sedeti, ali necu posao raditi ofrlje.
Ako cesh pak da radish, onda mozda nije loshe da saslushash shta neko ima da ti kaze... posebno, ako se to shto ti radish zapravo mene i tiche.
Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju