Moderator: 3rd down and long
:)Crvena ptica je napisao:Idemo Dukesi, 3-0 start. Da budem iskren, ne znam da li cu doci, u subotu je draft. Mislim da ste omanuli sa prve dve utakmice na Kabelu. Protiv Vukova je igrano isti dan kada su igrali i Vosa-Zvezda fudbal, a ovaj vikend je utakmica isti dan kada i draft.
seek boy je napisao:Jebes draft! Moji Lions-i biraju drugi pa meni na pamet ne pada da propustim tekmu.
Crvena ptica je napisao:NSbronx, jesi siguran da draft pocinje u 18H? Prosle godine je poceo ranije.
Crvena ptica je napisao:NSbronx, jesi siguran da draft pocinje u 18H? Prosle godine je poceo ranije.

Crvena ptica je napisao:Mislim da ste omanuli sa prve dve utakmice na Kabelu. Protiv Vukova je igrano isti dan kada su igrali i Vosa-Zvezda fudbal, a ovaj vikend je utakmica isti dan kada i draft.
seek boy je napisao:Voleo bih da je drugacije i da dodje dan kada ce se svi sportovi u Srbiji uklapati u termine AF-a, ali jos uvek je takva situacija da mi moramo da gledamo kad se igra prva liga, kad dolazi Zvezda, Partizan itd. I zato molim sve koji prave raspored odigravanja prvenstva i SELAF i SAFS lige da povedu malo racuna da ne dodje do situacije kakva je onomad bila u NS, da istovremeno imamo i Zvezdu i Vukove...

Crvena ptica je napisao:Duchess, nije mi jasno. Ukoliko im odgovara da bude sto kasnije, zar nije onda bolje da se mec igra u nedelju? Cini mi se da i u subotu igra Vojvodina kuci, tako da ce to odvojiti jos ljudi sa Kabela. Da li je bilo nemoguce organizovati mec u nedelju? Ja dolazim sigurno, ali mi je zao da Dukesi u sezoni u kojoj imaju start 2-0 odigraju jos jedan mec pred ne bas ispunjenim Kabelom.
Duchess je napisao:Shto kasnije vremenski, subotom. Oni u nedelju u 07:00 vec krecu nazad. Takav je red voznje kojim dolaze u Srbiju.
Doocy je napisao:Sta, znaci ostaju u subotu uvece u NS-u? Nista, svi zajeno u Kojotes! Bice opet: http://www.ftn.ns.ac.yu/diskusije/style ... escuga.gif[/img] i http://www.ftn.ns.ac.yu/diskusije/style ... ult/25.gif[/img]
a ovaj vikend je utakmica isti dan kada i draft.

Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost