NHL Serbia - great place for hockey

EFAF takmicenja

Forum za CEFL aktivnosti

Moderator: 3rd down and long

EFAF takmicenja

Postod Relja » Uto Feb 20, 2007 8:38 pm

Ima li informacija ko smo i sta smo u EFAF-u :hm: Da li prvak Selafa ima neku izlaznost za narednu ili tamo neku sledecu sezonu u Evropi? Liga je internacionalizovana,pa mozda to znaci i prohodnost...
Relja

Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 8:17 pm

Re: EFAF takmicenja

Postod nesharm » Uto Feb 20, 2007 9:21 pm

U EFAF kup moze bilo ko sa solidnim rezultatima iza sebe, i kamarom para. Gostovanja mogu biti po celoj Evropi, i troskovi takvog takmicenja su generalno nezamislivi za vecinu klubova.

Nekako mi je logicnije da se napravi teretana/teren/kupi oprema za treninge (ne zastitna oprema, ona se podrazumeva), nego potrosi gooomila para za nesto gde cemo verovatno lose proci. Jednog lepog dana...
nesharm

Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 5:41 pm

Postod samuraiJack » Uto Feb 20, 2007 11:57 pm

100% se slazem sa nesharmom
...moj drug zagrize a unutra leptir!Jos je ziv i mase krilima...DArkoWB #22

http://www.youtube.com/watch?v=2Pzo0AtRkZA kliknuti u slucaju depresije

http://youtube.com/watch?v=dTB3L4eYuHM
kliknuti u slucaju depresije
Korisnikov avatar
samuraiJack

Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 8:33 pm

Postod Relja » Sre Feb 21, 2007 12:35 pm

nesharm je napisao:U EFAF kup moze bilo ko sa solidnim rezultatima iza sebe, i kamarom para. Gostovanja mogu biti po celoj Evropi, i troskovi takvog takmicenja su generalno nezamislivi za vecinu klubova.

Nekako mi je logicnije da se napravi teretana/teren/kupi oprema za treninge (ne zastitna oprema, ona se podrazumeva), nego potrosi gooomila para za nesto gde cemo verovatno lose proci. Jednog lepog dana...

Totalno si u pravu. Treba ici na kartu sirenja Selafa,zar ne? Mozda sledece udje Zagreb Thunders,Trieste Mustangs,jos neki austrijski tim....pa bi uz jos tri srpska imali  dve konferencije od 5 ili 6...istina troskovi bi bili veci...
Relja

Postod nesharm » Čet Feb 22, 2007 12:14 pm

Otom potom, cek da se ova sezona zavrsi...
nesharm

Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 5:41 pm

Postod Miki » Pet Feb 23, 2007 2:44 pm

Uci ce jos neki srpski tim u SELAF sigurno.
Poslednji put menjao Miki dana Pet Feb 23, 2007 2:47 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Miki

Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 7:22 pm

Postod Ramazi » Sre Feb 28, 2007 11:28 am

SELAF bi mogao biti jači od EFAF Cup-a za 3-4 godine.  Što znači veću prohodnost za srpske klubove.
Ne može baš svaki tim da učestvuje u EFAF Cup-u, mora da bude dobro plasiran u Nacionalnom prvenstvu, sad ne znam koji tačno, to varira od zemlje zemlje.
Problem oko učestvovanju u EFAF-u su daleka gostovanja i priličan depozit za naše uslove. Moje mišlenje da je rano još da izlazimo kao klubovi u Evropu, malo možemo da dobijemo, a puno da izgubimo. Još jedna zanimljiva stvarčica: u slučaju nepoštovanja propozicija EFAF-a, posledice snosi Savez, naravno depozit propada...
Možda je EFAF-ova takmičenja zanimljiva nekim zemljama gde se ne igra puno utakmica u toku sezone, kod nas je slučaj obrnut, mislim da klubovi u Srbiji odigraju više utakmica u toku sezone nego klubovi iz Nemačke, Austrije i Francuske.

Rano je , uglavnom..mada za 2-3 godine, što da ne...Prijavimo Serbia White Eagles za Eurobowl  ;)
to be continued
Korisnikov avatar
Ramazi

Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 6:05 pm

Postod Luci » Sre Feb 28, 2007 4:36 pm

old firm? :)
Slika

Slika
Korisnikov avatar
Luci

Pridružio se: Čet Feb 15, 2007 9:44 pm

Postod sale kicker » Čet Mar 01, 2007 2:18 pm

Predsednik saveza govori o tome?

Vi ste gospodine Ramazi promoter tog takmicenja? Ili taj stav iznosite kao licno misljenje? Mozda je to stav upravnog odbora saveza da se radi na razvoju privatne lige a ne domace?

Presaberite se malo, predsednice. Setite se cije bi Vi interese trebalo da zastupate na funkciji koju obavljate, a cije intertese sada zastupate.
Korisnikov avatar
sale kicker

Pridružio se: Čet Feb 15, 2007 11:36 am

Postod Relja » Čet Mar 01, 2007 3:14 pm

Ramazi je napisao:SELAF bi mogao biti jači od EFAF Cup-a za 3-4 godine.  Što znači veću prohodnost za srpske klubove.
Ne može baš svaki tim da učestvuje u EFAF Cup-u, mora da bude dobro plasiran u Nacionalnom prvenstvu, sad ne znam koji tačno, to varira od zemlje zemlje.
Problem oko učestvovanju u EFAF-u su daleka gostovanja i priličan depozit za naše uslove. Moje mišlenje da je rano još da izlazimo kao klubovi u Evropu, malo možemo da dobijemo, a puno da izgubimo. Još jedna zanimljiva stvarčica: u slučaju nepoštovanja propozicija EFAF-a, posledice snosi Savez, naravno depozit propada...
Možda je EFAF-ova takmičenja zanimljiva nekim zemljama gde se ne igra puno utakmica u toku sezone, kod nas je slučaj obrnut, mislim da klubovi u Srbiji odigraju više utakmica u toku sezone nego klubovi iz Nemačke, Austrije i Francuske.

Rano je , uglavnom..mada za 2-3 godine, što da ne...Prijavimo Serbia White Eagles za Eurobowl  ;)

Da nije malo preambiciozno u ovom trenutku reci da da ce SELAF,prakticno liga u formiranju biti jaca od EFAF kupa? :hm: istina ukoliko uprava lige prisvoji jos koji austrijski klub,mozda koji ceski,madjarski,pa i Zagreb,Italijane...ali to bi vec bila glomazna liGA,zar ne? Ima li sanse za tako nesto?
Relja

Postod Daniel » Čet Mar 01, 2007 4:50 pm

Ja mislim da je ipak pametnije da se trenutno ne sanja o EFAF-Cupu. To ti je kao liga sampiona u obicnom fudbalo i slicno puno kosta. A tu nema timova koji su "slabiji".

Ako je pitanje po meni, ako bi nekako mogao, onda bi vise voleo da igram u SELAF-Ligi. To je jedina prava internacionalna liga americkog fudbala u Evropi i vec posle prve godine se vidi veliku profesionalnost i ne moram da se stidim da pokazem snimci mojim prijateljima ovde.

A sta se broj utakmica tice......e zadnje godine u drugoj ligi u Nemackoj sam odigrao 14 regularnih utakmice i dve pripremne. Sa SELAF-Bowlu, koji mi bio cast da smem da igram u njemu, so to za mene bili 17 tekme za vreme jednu godine, a to bez Playoff-kvalifikacije...
Who seeds the wind will get the storm.
Korisnikov avatar
Daniel

Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 4:50 pm

Postod Ramazi » Čet Mar 01, 2007 6:44 pm

Veoma sam sabran. Zastupam interese srpskih igrača, gde god i za koga god on se takmičili.
to be continued
Korisnikov avatar
Ramazi

Postod Daniel » Pet Mar 02, 2007 10:52 am

Nije to bio napad, Ramazi. Da se porazumemo: vidim da se radi nesto a to mora da znaci da svoj posao dobro uradis. Ali ipak mislim da ja EFAF-Cup od manje interesa za nas. Ne treba mo mi hteti da igramo tamo, nego da bi oni voleli da igraju u SELAFu.
Who seeds the wind will get the storm.
Korisnikov avatar
Daniel

Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 4:50 pm

Postod popara » Ned Mar 04, 2007 12:43 am

Nije danijele mislio na tebe, vec je odgovorio "sale kicker"-ovom postu.
Cisto da ne bude sada zabune :)
Sve će to proći. Treba da se šetam po mostovima, bolestan sam, i samo se nad proletnim vodama smirim. Ako poludim, odneće me u ludnicu. (Crnjanski)

(6aR,9R)- N,N- diethyl- 7-methyl- 4,6,6a,7,8,9- hexahydroindolo- [4,3-fg] quinoline- 9-carboxamide 4evah
Korisnikov avatar
popara

Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 11:52 pm

Postod sale kicker » Ned Mar 04, 2007 11:43 pm

Meni je odgovorio ali kao i da nije...

Danas sam tek skontao da Ramazi i nije predsednik... bar ne saveza...
Korisnikov avatar
sale kicker

Postod Ramazi » Pon Mar 05, 2007 7:49 am

Predsednik UO SAFS-a, jednoglasno izabran na Skupštini u oktobru 2005 godine.

PS. Vi mnoge stvari "kontate", ali pogrešno...mislim na rukovodstvo Zmajeva.
to be continued
Korisnikov avatar
Ramazi

Postod sale kicker » Pon Mar 05, 2007 9:58 am

Mislio sam na predsednika saveza...

Necu da se raspravljam sa tobom, a jos manje preko foruma. Ali ovo sto si mi ti odgovorio je mogao da napise neko ko ima neku funkcuju u nekim drugim organizacijama a ne u safs-u. Pogledaj statut gde i sta pise u tackama 1 i 2 narocito onaj o teritoriji...
Korisnikov avatar
sale kicker

Postod Ramazi » Pon Mar 05, 2007 8:05 pm

U pravu si, nećemo raspravljati.
to be continued
Korisnikov avatar
Ramazi

Prethodna temaSledeća tema

Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja