Da li prvak Selafa ima neku izlaznost za narednu ili tamo neku sledecu sezonu u Evropi? Liga je internacionalizovana,pa mozda to znaci i prohodnost...Moderator: 3rd down and long
Da li prvak Selafa ima neku izlaznost za narednu ili tamo neku sledecu sezonu u Evropi? Liga je internacionalizovana,pa mozda to znaci i prohodnost...nesharm je napisao:U EFAF kup moze bilo ko sa solidnim rezultatima iza sebe, i kamarom para. Gostovanja mogu biti po celoj Evropi, i troskovi takvog takmicenja su generalno nezamislivi za vecinu klubova.
Nekako mi je logicnije da se napravi teretana/teren/kupi oprema za treninge (ne zastitna oprema, ona se podrazumeva), nego potrosi gooomila para za nesto gde cemo verovatno lose proci. Jednog lepog dana...

Ramazi je napisao:SELAF bi mogao biti jači od EFAF Cup-a za 3-4 godine. Što znači veću prohodnost za srpske klubove.
Ne može baš svaki tim da učestvuje u EFAF Cup-u, mora da bude dobro plasiran u Nacionalnom prvenstvu, sad ne znam koji tačno, to varira od zemlje zemlje.
Problem oko učestvovanju u EFAF-u su daleka gostovanja i priličan depozit za naše uslove. Moje mišlenje da je rano još da izlazimo kao klubovi u Evropu, malo možemo da dobijemo, a puno da izgubimo. Još jedna zanimljiva stvarčica: u slučaju nepoštovanja propozicija EFAF-a, posledice snosi Savez, naravno depozit propada...
Možda je EFAF-ova takmičenja zanimljiva nekim zemljama gde se ne igra puno utakmica u toku sezone, kod nas je slučaj obrnut, mislim da klubovi u Srbiji odigraju više utakmica u toku sezone nego klubovi iz Nemačke, Austrije i Francuske.
Rano je , uglavnom..mada za 2-3 godine, što da ne...Prijavimo Serbia White Eagles za Eurobowl
istina ukoliko uprava lige prisvoji jos koji austrijski klub,mozda koji ceski,madjarski,pa i Zagreb,Italijane...ali to bi vec bila glomazna liGA,zar ne? Ima li sanse za tako nesto?Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost