Moderator: 3rd down and long
UZI je napisao:momci se ne drogiraju
samo udaraju kao nezdravi, onako kako vi ne mozete
Luci je napisao:samo nas zaobiđite, hvala!
UZI je napisao:ko je tebe spomeno rodjace????????????????????

UZI je napisao:momci se ne drogiraju
samo udaraju kao nezdravi, onako kako vi ne mozete

ss_plazma_#14 je napisao:Nisam rekao da nisu "pobedili" vukovi samo zbog te odluke od 2 boda, pa covece niko nezna buducnost, sem vidovite kleopatre![]()
![]()
![]()
Niko ne moze da sad kaze da bi dukesi to jes mi odbrana primila taj TD od Pavleta ili pre toga da nas napad ide na 4 pokusaj za TD a ne za 3 pojena....
Nema vise komentara.
Ocigledno da za taj inch nismo verovali sami u sebe,razloga je mnogo,kad se sve akumulise izgoris u svom strahu iliti strucno razvezala se petlja
Ali sve je to skola koju svi prolaze neko kao klinja a neko kao stasato momce 

BitterLemon je napisao:Јеби га, оштећени сте. Морало једном и вама да се деси :)

AK-47 je napisao:Prosle godine osteceni dukesi,pa jbg sta sad,ljudi grese!

mita je napisao:

AK-47 je napisao:Prosle godine osteceni dukesi,pa jbg sta sad,ljudi grese!
UZI je napisao:a kako ste osteceni?
jel tako sto je sudija krao (ili produzavao tacnije) vreme u vasu korist, jeste tako osteceni???
Pa vidis vreme NA NASIM TEKMAMA JE ZAKRIVLJENO TAKO DA SVA TA DANASNJA TEHNOLOGIJA NIJE ADEKVATNA za merenje iste,a to se desava kad koristimo magije i previse FORC-a.
Npr. konkretno tvoj slucaj:ti kad juris neciju dusu po terenu (prdez u agregatno stanje) ometas svojim poljem kazaljke na satu postaju umornije i pocinje da im se spava samim tim nesvesno ali istinito one kasne,duta ima slican problem s teleportaciom uvek je na suprotnoj strani terena jbg. los model magije.
E vidis kad se to sve manifestuje na gomilu stvaraju se crne rupe u vremenu (jednom smo videli mlecni put) te se isto zakrivljuje i ne tece istom brzinom to je glavni problem ove misterije.
Samo ti meni mirno spavaj sve ce to doci na svoje kad se opet vidimo.
Priznaj da ti falim..makar malo?..Njusimo se 
Ne neigram za reprezentaciju mislim da to znaci isto sto i repa,repka ispravi me ako gresim,strana mi je ta rec nisam procitao tolko manuela pa se slabo snalazim potrazicu i rec trivialan mada ce mi trebati malo vremena.
A sto se ti odma ljutis? Nisam igrac dostojan te titule reprezentativnog centra
uglavnom masem peskirom s klupe (roze boje) i izgovaram pogrdne reci.
Tako da ti nemrem prici jebga mada i za dusu mi je frka al sam brzi na 40 y pa kontam da je neces navatati,osim ove u cvrstom stanju.
Buraz ja siroma covek,kupija internet naucija citat,obrija se i posta drugi covik,a stas takav ti je zivot,razmes ti mene.
Kad prostom coviku das malo on je i tim zadovoljan
Nego Guzi eto ti ja opet o jebem ti lapsus,Uzi gledaj to s vedrije strane ja i ti smo ti braca po cevima mada je tvoja nesto kraca i manji je kalibar al velicina puce nije vazna bitna je tehnika (Uzi+AK-47=
)
Nego da skratim nemoj mi vise kucat na windofss uzbudjujes mi fefericu,ili cu pustim pase da te izjedu, morske pase #77,#53,#57 a #52 ce te ugrist za nogu!
Aj pa se Njuskamo 
AK-47 je napisao:To nije mafijaski sto mi pises na privatanu adresu,kako ce se onda ostala raja zabavljati kad nevidi nas divan uz casicu razgovora.Ne neigram za reprezentaciju mislim da to znaci isto sto i repa,repka ispravi me ako gresim,strana mi je ta rec nisam procitao tolko manuela pa se slabo snalazim potrazicu i rec trivialan mada ce mi trebati malo vremena.
A sto se ti odma ljutis? Nisam igrac dostojan te titule reprezentativnog centra
uglavnom masem peskirom s klupe (roze boje) i izgovaram pogrdne reci.
Tako da ti nemrem prici jebga mada i za dusu mi je frka al sam brzi na 40 y pa kontam da je neces navatati,osim ove u cvrstom stanju.
Buraz ja siroma covek,kupija internet naucija citat,obrija se i posta drugi covik,a stas takav ti je zivot,razmes ti mene.
Kad prostom coviku das malo on je i tim zadovoljan
Nego Guzi eto ti ja opet o jebem ti lapsus,Uzi gledaj to s vedrije strane ja i ti smo ti braca po cevima mada je tvoja nesto kraca i manji je kalibar al velicina puce nije vazna bitna je tehnika (Uzi+AK-47=
)
Nego da skratim nemoj mi vise kucat na windofss uzbudjujes mi fefericu,ili cu pustim pase da te izjedu, morske pase #77,#53,#57 a #52 ce te ugrist za nogu!
Aj pa se Njuskamo

Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost