Moderator: 3rd down and long

NAVIJAC je napisao:Kada si vec postavio ovu temu, trebalo je i da se predstavis ko si i odakle si!!! Nije tebi stalo da saznas da gde ce da dovede to " dopingovanje" , tebi je cini mi se vise krivo sto su se neki tvoji saigraci povredili!!!
mita je napisao:Strasno kolike komplekse ljudi imaju od Beograda
Decko, ako imas neki konkretni dokaz da se neko od nas drogira, onda mozemo da razgovaramo,
ali posto nemas, zamolio bih te da prekines da lupetas gluposti.

Neko je napisao:
Bavljenje ovom temom je zabranjeno na topicu Dukes-i - Vukovi,
pa mislim da bi bilo u redu da admin. dozvoli da se o tome govori ovde.
Svi znaju da neki igraci uzimaju stimulanse pred utakmice,
pritome ne mislim na Guaranu...
Pitanje je da li je to potrebno ovom sportu, i dokle ce to da dovede,
ljudi koji ne mogu da se kontrolisu na utakmicama ce praviti incidente,
i produbljivati mrznju medju ekipama i igracima...
gorila.mladunce je napisao:Mi smo nase komplekse pregazili na utakmici...![]()

mita je napisao:Vi ste te komplekse pregazili uz pomoc sudije, koj jadan nije znao da ne treba noga da predje zamisljenu liniju, vec je dovoljno samo lopta da predje![]()
![]()
![]()
Vidim da ni sam ne znas o cemu pricas
elem da se vratim na temu, prica oko toga je zavrsena, svi vi koji mislite da se odbrana vukova drogira, mozete da nastavite da pratite macevanje a ne ovaj sport, ubice vas ti kompleksi i ljubomora

gorila.mladunce je napisao:Mi smo nase komplekse pregazili na utakmici...
E sad opsta prica o tome da li je potreban doping za ovaj sport...mislim da treba prvo razviti maksimalnu uigranost, taktiku i sve ostalo, podici fizicku spremu na najveci nivo, i tek onda ako nemas gde, a hoces dalje onda pribegacas poslednjem utocistu...
Mislim da je koriscenjem dopinga pre toga igraci samo ispadaju smesni...
kao i tvoj slalom prosle godine 

veliki igi je napisao:Da li je nekada neki ''narkoman'' priznao da se drogira?NE.Sta vise,ujeshce te kada mu to spomenes.Najprostiji primer br.1:teretana,jedna od vezbi za grudi,tzv.bench,130kg.Ko izbaci=cepa(citaj koristi) minimum kredzu ili steroide ili anabolike + onako pride protein,dextrozu,glutamin,ugljene hidrate,amino kis. i sl.Ko kaze da ne koristi,a izbaci,taj laze 100%.Prosto.I ko ce da ga kao kazni?Pa,niko.Zato,kolege,cepajmo sve i svja,zasto NE.Pozdrav svima.![]()
Sutra je trening u 16h,dodji,igras sve pozicije u liniji,sto OL,sto DL! :)Panzer je napisao:Ja dizem iz bencha 140 kg , cucanj 190 ...i NISAM NIKADA KORISTIO STEROIDE...poceo sam na bencu sa 70kg pre tri godine i polako sam stigao do 140 !!! Steroid mozda moze da pomogne za 5-10 posto ali cim prestanes opada kilaza! Nema nista na brzinu!!!
Mislim da sam vec negde napisao...ko se puca steroidima vara sebe , i samo sebe!!
mladenko je napisao:reci ti to, Asafa Powell-u... :)
... k'o suza 
Znam ja ko si ti...Neko je napisao:Iz Novog Sada sam i navijac Vojvoda, ali to je potpuno nebitno u celoj prici,
tema nije droga u Vukovima, vec u AF kod nas.
Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost