Moderator: 3rd down and long
kasko je napisao:Ko je sudio?

jacques je napisao:sudile nase sudije![]()
2 TD Dukesa cisto ponisteni zbog gluposti...ni sudije same ne znaju razlog...ocigledno je bilo vazno da Dukesi izgube ovo....uzas!

jacques je napisao:ali sa tribina je izgledalo kao namerno unistavanje Dukes-a![]()
jacques je napisao:nemam pojma![]()
ali sa tribina je izgledalo kao namerno unistavanje Dukes-a![]()
vidis... 

seminola je napisao:
Pa zar takvu tekmu ne sude najbolje sudije koje imamo? :stevan:
Bar je meni logicno da tako bude.
A kome to odgovara da nase Vojvode izgube, pa je trebalo to i postici po svaku cenu?
meda je napisao:
pa, ne sude. politika, politika...

STRAJDER je napisao:Pa kada nece da stanu uz klub iz svog grada, koji ima iskljucivo sportske motive.
politika... politika...

meda je napisao:
@ gervasius
sta ja to najbolje znam, nisam siguran da sam razumeo?
meda je napisao:da se ogradim odmah:
ni u staroj organizaciji kojoj i dalje pripadam, ne bavim se nicim osim sudjenjem. nikakva politika i sl.
ni u novoj, da sam otisao tamo, ne bih se bavio nicim osim sudjenjem. to dobro znaju oni koji su tu organizaciju i osnovali.
a razlozi zbog kojih su se savezi podelili nisu mi poznati dovoljno dobro ili ako cemo pravo, istiniti razlozi zbog kojih su se podelili, pa u tom delu ne ucestvujem. tako da, Kosta, ja jesam za sport i imam ciste motive, ali nisam siguran da ih svi imaju.
nadam se da ce jednog dana ipak sve doci na svoje, i da ce se sve vratiti pod istu kapu. cija god bila, samo nek je korektna.
pozdrav
Povratak na CEFL - Klubovi i Takmičenja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost